Automatiseren van repetitief computerwerk

IT big.png

Na een grondige analyse van het computergebruik van elke werknemer, maken wij een voorstel om met eenvoudige middelen (formules, templates, macro's en stukjes programmeercode, dus zonder dure software of licenties) de repetitieve taken te vereenvoudigen en/of te automatiseren, wat zal resulteren in dagelijkse tijdswinst en meer werkvreugde.

 

Onze specialisatie: automatiseren van Excel-bestanden met VBA en Google Sheets met behulp van Apps Script. Recent is het ook mogelijk geworden om Excel Online bestanden te automatiseren met Office Scripts.

 

Vraag nu uw gratis analyse aan!

Bestel deze dienst
Remote Office

Regio

regio Brussel, prov. Vlaams-Brabant, regio Mechelen

Tarief (excl. BTW)

Analyse van computergebruik van de werknemers: gratis (tem 15 personen). Uitwerking, implementatie vereenvoudiging en automatisering: € 80,00 /uur verplaatsingskost € 0,50/km

Taal

NL, EN

Wat de mensen zeggen

"Het opmaken van de rapportering om onze financiering te verantwoorden, is elk kwartaal opnieuw een hele klus. Dankzij de automatisering van de excelbestanden wordt dit werk sneller en efficiënt afgewerkt = Besparen op mandagen voor het repetitief werk én winst op de personeelstevredenheid! Jammer dat we dit niet eerder gedaan hebben. Nogmaals bedankt voor de snelle en adequate samenwerking"

—  V. De Vuyst, expert klantenprocessen VDAB Brussel

Automatisatie Excelbestand mbv VBA door Stefan Wittocx

Iets te vragen of te zeggen? Contacteer ons!