top of page

Automatiseren van repetitief computerwerk

Computer_Alternative.png

​Je verliest tijd met repetitieve administratieve taken? Je ziet door het bos de bomen niet meer in je Excel-bestanden? Door al het digitale knip- en plakwerk waan je je opnieuw in de kleuterschool?  Je zit elke maand opnieuw dezelfde rapporten te maken? Je vraagt je af of al dat saaie werk niet kan geautomatiseerd worden?

Ja, dat kan! Wij vereenvoudigen en automatiseren uw werk, wat zal resulteren in dagelijkse tijdswinst en meer werkvreugde.

 

Onze specialisatie: automatiseren van Excel-bestanden met VBA en Google Sheets met behulp van Apps Script. Recent is het ook mogelijk geworden om Excel Online bestanden te automatiseren met Office Scripts.

 

Maak eens een afspraak om samen te kijken welke oplossing we voor jou in petto hebben!

Remote Office

Regio

regio Brussel, prov. Vlaams-Brabant, regio Mechelen

Tarief (excl. BTW)

Uitwerking, implementatie vereenvoudiging en automatisering: vraag een offerte met een vaste prijs voor uw project of € 88,00 /uur

verplaatsingskost € 0,60/km

Taal

NL, EN

Wat de mensen zeggen

"Het opmaken van de rapportering om onze financiering te verantwoorden, is elk kwartaal opnieuw een hele klus. Dankzij de automatisering van de excelbestanden wordt dit werk sneller en efficiënt afgewerkt = Besparen op mandagen voor het repetitief werk én winst op de personeelstevredenheid! Jammer dat we dit niet eerder gedaan hebben. Nogmaals bedankt voor de snelle en adequate samenwerking"

—  V. De Vuyst, expert klantenprocessen VDAB Brussel

Automatisatie Excelbestand mbv VBA door Stefan Wittocx

Gratis downloads

Google Sheets tool voor snelle facturatie van no-show fee, in NL/FR/EN, automatisch verstuurd vanuit je Gmail/Google Workspace adres

Iets te vragen of te zeggen? Contacteer ons!

bottom of page