top of page

OVER DIENSTENWAAIER CV

Dienstenwaaier is een helpende hand voor zelfstandigen en kleine ondernemingen. We vormen een hecht en divers team van dienstverleners om uw onderneming of organisatie te ondersteunen en te versterken.

Wij activeren de talenten en expertise van professionals die een burn-out doorgemaakt hebben of een chronische ziekte hebben, door het werk deeltijds, aangepast en aanpasbaar te maken. Zo herwinnen onze medewerkers energie en passie, en daar plukt u als klant de vruchten van.

Wij luisteren graag naar u om uw behoeften in kaart te brengen, en ons aanbod daarop af te stemmen.

Waarmee kunnen we u helpen?

Vertel het ons!

Bekijk onze missie op de

Ons Team

Sem Brys

Creatieve diensten: animatiefilm, illustraties, ontwerp van logo's, enz.

  • Wix_Website_Icon
  • LinkedIn - White Circle
foto sem brys.jpg

Sem heeft veel artistiek talent en houdt ervan zijn creativiteit te kunnen botvieren in zijn job. Hij kijkt graag films, heeft een zwakte voor Lego en leert graag nieuwe dingen bij (momenteel is dat viool spelen).

Zijn persoonlijke artistieke website is: www.sembrys.com. Daar kan je kennismaken met zijn werk.

Ervaring: Bachelor in Digital Arts en Entertainment en in Animatie. 10+ jaar ervaring met Photoshop. Opleiding Illustrator (niveau 1 & 2). 7+ jaar ervaring in de animatie-industrie & vrijwillige/ persoonlijke projecten.

Stefan Wittocx

Administratief werk, IT, Regulatory Affairs, ...

  • LinkedIn - White Circle
Foto Stefan Wittocx.jpg

Stefan heeft een hart voor de klant, wordt gelukkig van iemand te kunnen helpen. Hij is bio-ingenieur en als generalist van veel markten thuis. Hij houdt van christelijke en filosofische boeken, badminton, muziek spelen, natuurwandelingen en schrijven. Zijn halftijdse job als zaakvoerder van Dienstenwaaier combineert hij met de zorg voor zijn 3 kinderen.

Ervaring: Meer dan 15 jaar intensief/ gevorderd gebruik van Word en Excel. Het is al jaren mijn passie om wegen te zoeken om het noodzakelijke computerwerk zo efficiënt en leuk mogelijk te maken. Om en bij de 13 jaar ervaring in Regulatory Affairs in de diervoedersector.

Tim van Leeuwen

Consulting

  • LinkedIn - White Circle
1516781921607.jpg

Info komt later.

Ervaring:

Ons Team
One Partners
bottom of page