top of page

OVER DIENSTENWAAIER

Dienstenwaaier is een helpende hand voor zelfstandigen en kleine ondernemingen. We vormen een hecht en divers team van dienstverleners om uw onderneming of organisatie te ondersteunen en te versterken.

Wij zijn sinds januari 2024 een erkende Coöperatieve Vennootschap. Alle dienstverleners zijn mede-eigenaars van de onderneming en hebben inzeg in de werking en visie ervan. Samen staan we sterker om u als klant nog beter te bedienen en een bredere waaier aan diensten aan te bieden.

Wij activeren de talenten en expertise van professionals die een burn-out doorgemaakt hebben of een chronische ziekte hebben, door het werk deeltijds, aangepast en aanpasbaar te maken. Zo herwinnen onze medewerkers energie en passie, en daar plukt u als klant de vruchten van.

Dienstenwaaier staat voor :

  • Klantgericht, klantvriendelijk, klantversterkend

  • Talent, expertise en passie

  • Eerlijke dienstverlening aan een eerlijke prijs

Wij luisteren graag naar u om uw behoeften in kaart te brengen, en ons aanbod daarop af te stemmen.

Waarmee kunnen we u helpen?

Erkende CV?

"De erkende coöperatieve vennootschappen bevorderen, van nature, een sociaal verantwoord ondernemerschap, gestoeld op solidariteit en gedeelde waarden.


De coöperatieve vennootschappen worden erkend door de minister van Economie en kunnen zo lid worden van de algemene vergadering van de Nationale Raad voor de Coöperatie, het Sociaal Ondernemerschap en de Landbouwonderneming.

 

De erkenning garandeert dat de betreffende vennootschappen in overeenstemming met de coöperatieve waarden en principes werken."

Meer info vind u op de website economie van de overheid.

Ons Team

Sem Brys

Creatieve diensten: animatiefilm, illustraties, ontwerp van logo's, enz.

  • Wix_Website_Icon
  • LinkedIn - White Circle
Sem_Expanded_Small.jpg

Sem heeft veel artistiek talent en houdt ervan zijn creativiteit te kunnen botvieren in zijn job. Hij kijkt graag films, heeft een zwakte voor Lego en leert graag nieuwe dingen bij (momenteel is dat viool spelen).

Zijn portfolio kan je bekijken op: www.sembrys.com. Daar kan je kennismaken met zijn werk.

Stefan Wittocx

Administratief werk, IT, Regulatory Affairs, ...

  • LinkedIn - White Circle
2024_Portret_002_Small.jpg

Stefan heeft een hart voor de klant, wordt gelukkig van iemand te kunnen helpen. Hij is bio-ingenieur en als generalist van veel markten thuis. Hij houdt van christelijke en filosofische boeken, badminton, muziek spelen, natuurwandelingen en schrijven. Zijn werk bij Dienstenwaaier combineert hij met de zorg voor zijn 3 kinderen.

Tim van Leeuwen

Management consulting voor non-profit, financiële rapportage en opvolging, procesoptimalisatie ...

  • LinkedIn - White Circle
2024_Portret_001_Small.jpg

Tim zal met zijn jarenlange ervaring als manager altijd op zoek gaan om het beste uit mensen en projecten te halen. 

Hij wordt bijzonder enthousiast van het werken met social-profit projecten die een verschil maken in de maatschappij.

Hij heeft de expertise om een managementteam te leiden naar gezonde structuren en optimale processen en eventuele onderliggende problemen in organisaties naar boven te halen om zo optimale mogelijkheden tot bloei te creëren.

Recentelijk gaf hij financiëel advies en opvolging bij een bouwproject van 6.000.000 euro, toch kiest hij ook om tijd te maken voor het helpen opstarten van een kleine VZW.

 Tim geniet van familietijd of een heerlijke BBQ met vrienden, het liefst samen met een lekkere wiskey (op dit moment staan Auchentoshan en Glenlivet in de top).

bottom of page